Bell Schedules

Bell Schedules

Daily Bell Schedule

First Period: 7:25-8:15 (54 minutes)
Second Period: 8:20-9:10 (50 minutes)
Third Period: 9:15-10:09 (50 minutes)

4A and 4B: 10:14-12:20 (131 minutes)
Fifth Period: 12:25-1:15 (50 minutes)

Sixth Period: 1:20-2:10 (50 minutes)

Lunch Shifts

A Lunch: 10:14-10:44
B Lunch: 10:46-11:14
C Lunch: 11:18-11:48
D Lunch: 
11:50-12:20


3 Hour Early Dismissal

First Period: 7:25-8:00 (35 minutes)
Second Period: 8:05-8:35 (30 minutes)
Third Period: 8:40-9:10 (30 minutes)
Brunch: 9:10-9:25 (15 minutes)
4A and 4B: 9:30-10:00 (30 minutes)
Fifth Period: 10:05-10:35 (30 minutes)
Sixth Period: 10:40-11:10 (30 minutes)
 

Raider Time Schedule

First Period: 7:25-8:10 (45 minutes)
Second Period: 8:15-9:00 (45 minutes)
Raider Time: 9:05-9:35 (30minutes)
Third Period: 9:40-10:25 (45 minutes)
4A and 4B: 10:30-12:30 (120 minutes)
Fifth Period: 12:35-1:20 (45 minutes)
Sixth Period: 1:25-2:10 (45 minutes)

Lunch Shifts for Raider Time

A Lunch: 10:30-11:00
B Lunch: 11:00-11:30
C Lunch: 11:30-12:00
D Lunch: 12:00-12:30

Midterm and Final Exams

Exam 1: 7:25-9:10
Brunch: 9:10- 9:25
Exam 2: 9:30-11:10

Two Hour Delay Schedule

First Period: 9:25-953 (30 minutes)
Second Period: 9:58-10:26 (30 minutes)
Third Period: 10:31-10:59 (30 minutes)
4A and 4B: 11:04-1:04 (120 minutes)
Fifth Period: 1:09-1:39 (26 minutes)
Sixth Period: 1:42-2:10 (26 minutes)

Lunch Shifts for Two Hour Delay

A Lunch: 11:04-11:34
B Lunch: 11:34-12:04
C Lunch: 12:04-12:34
D Lunch: 12:34-1:04